Beckhoff otevírá v Česku a na Slovensku nové pobočky a rozšiřuje svůj tým

Společnost Beckhoff Automation tradičně obsluhuje své zákazníky v České i Slovenské republice ze svých kanceláří v Brně. Od letošního léta se však Beckhoff významně rozrostl a otevírá dvě nové pobočky.

Podrobnosti popisuje Tomáš Halva, jednatel společnosti:

„Vždy se snažíme být zákazníkům co nejblíže a pomáhat jim s jejich automatizačními projekty. Nejsme jen běžný dodavatel komponent, ale opravdový partner pro automatizaci. Mnozí naši zákazníci přiznávají, že si Beckhoff vybrali právě proto, že dokážeme dobře poradit a strávit s nimi dostatek času. Zákazník pak zvládne rychleji nasadit řídicí systém, vyvinout obslužný software, správně naladit pohony a integrovat další části složitých technologických celků. Tento přístup se nám bohatě vyplácí, a proto naše aktivity v žádném případě neutlumujeme ani v současné ekonomicky nelehké době. Naopak, rosteme! S radostí proto oznamujeme, že v průběhu léta Beckhoff otevírá dvě nové pobočky – v Praze a v Trenčíně. Každá pobočka je perfektně technicky vybavená, nechybí profesionální školicí centrum a technické zázemí. S novými pobočkami samozřejmě budeme postupně rozšiřovat i náš tým, ať už se jedná o technicky či obchodně zaměřené profese.“

Budeme se těšit na spolupráci s Vámi. Rádi Vás uvítáme v některé z našich nových poboček, nyní už nejen v Brně, ale i v Praze a v Trenčíně.